HVEM ER VIKI TAROT?

Mit navn er Viki og jeg har Din Clairvoyant – Viki´s Tarot.

Du kan finde mig på YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCYK8up0Gmb6kiynM-4YAJRQ?view_as=subscriber

Eller på Facebook:

https://www.facebook.com/dinclairvoyant.vikistarot.9

På Facebook siden:

https://www.facebook.com/DinClairvoyant

på Instagram:

Clairvoyanten.Viki

Hvor jeg blogger omkring livets op og nedture. Hver måned uploader jeg videoer med de 12 stjernetegn, hvor du kan se hvordan jeg arbejder med Tarot kortene. Det er bestemt et besøg værd og så er det GRATIS.

Når du får en kortlæsning hos mig, hjælper jeg med at se hvor der er blokeringer og hjælper dig til at opnå klarhed. Livet kan periodevist være svært, og derfor er en læsning hos mig, et godt alternativ til at få et Power boost og til at få nogle redskaber til at komme over de forhindringer du måtte opleve. Jeg hjælper dig med at finde ud af hvor det er godt at bruge din energi, hvad du måske bør holde dig fra og giver dig nogle konkrete ting du kan arbejde med efterfølgende.

Diana Plather skriver på Facebook under anbefalinger:

Efter en periode med stilstand og fornemmelsen af, at mit liv kørte i ’tomgang’, blev jeg anbefalet en tarotlæsning hos Viki. Viki svarende lynhurtigt på min henvendelse og vi aftalte en online læsning få dage senere.

Det var en fantastisk oplevelse! Viki har en skøn personlighed. Hun er fantastisk dygtig, positiv, nærværende og anerkendende og formidler budskaberne fra kortene og universet på en klar, direkte og ligefrem facon. Læsningen bidrog med indsigt i og forståelse for den situation, jeg står i – både privat, personligt og arbejdsmæssigt. Jeg blev fyldt med glæde, styrke og tro på, at tingene meget snart kommer til at ændre sig for mig.

I løbet af samtalen foreslog Viki nogle simple og brugbare værktøjer, som kan hjælpe mig videre i min personlige udvikling. Og hun lagde vægt på ting, som ville bringe mere glæde ind i mit liv og styrke mig som menneske.

Jeg vil med glæde anbefale en tarotlæsning af Viki til alle, som trænger til et kærligt og anerkendende ’puf’ i den rigtige retning.

Af hjertet tak til dig Viki 

Book en tid nu på clairvoyanten.viki@gmail.com

eller skriv til mig på Facebook: https://www.facebook.com/DinClairvoyant/

Du kan også ringe til mig på 60 24 54 15 hvis du vil booke mig til foredrag eller andet. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Viki